Behang
Behang als wandbekleding kent zijn oorsprong in de middeleeuwen, toen men kale muren begon te behangen met wandtapijten. In de loop der eeuwen heeft behang wat veranderingen ondergaan.

Vandaag de dag is behang als wandbekleding niet meer uit ons huis weg te denken. De vele behangfabrikanten fabriceren het behang in alle kleuren en motieven. Er zijn dan ook veel behangmerken Hiermee is er behang voor ieders wil.

Bent u opzoek naar behang voor de babykamer, behang voor de kinderkamer, behang voor de slaapkamer, behang voor de woonkamer of bijvoorbeeld fotobehang? Bij Abcbehang.nl vindt u het het meest uitgebreide assortiment.

Wij hebben alle behangkleuren en behangtypen. Op Abcbehang.nl wordt u uitgebreid geïnformeerd over het behang om altijd tot de juiste keuze te komen. Ook voor het juiste advies hoe u de verschillende behangsoorten zoals papierbehang, vliesbehang, vinylbehang en glasvezelbehang moet verwerken kunt u teruglezen op abcbehang.nl

© 2011 - 2022 ABCBEHANG de grootste behangwinkel van nederland direct uit voorraad leverbaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel